KONYA / MERAM - Rukiye Mehmet Akış Fen ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Rukiye Mehmet Akış Fen Ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Modeli" Öğrenci Seçme Yazılı Sınavı Cevap Anahtarı Yayınlandı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.dönem 1.sınav programıdır.

Sınavlarda   öğrencilerimize başarılar dilerim.

Şbt

12/02/2024 PAZARTESİ TARİHİ İTİBARİYLE UYGULANACAK SINIF DERS PROGRAMIDIR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

4.SINIFLAR HAFIZ İHO YETENEK SINAVI 04/05/2024 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP, SINAVA BAŞVURULAR 20/02/2024 TARİHİNDEN İTİBAREN hafiziho.meb.gov.tr  ADRESİNDEN ALINACAKTIR. SINAV SÜRECİ İLE İLGİLİ GEREKLİ AÇIKLAMALARI OKUL WEB SİTEMİZDEN VE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Şbt

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINIF DERS PROGRAMIDIR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

Okulumuz Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri tarafından hazırlanıp, öğrencilerimizin sunacağı program 25 Aralık 2023 Pazartesi Günü Saat:11:00'de okulumuz Konferans Salonunda Gerçekleştirilecektir.

Programda; Kitap okuma yarışmasında dereceye öğrencilere;

Kahoot Meal okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere;

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilecektir.

Programa Tüm velilerimiz davetlidir.

Okul Aile Birliği Başkanı:Ali Murat AKÇAY

Başkan Yardımcısı:

Muhasip:

Okul Aile Birliği Hesabı:

Hesap Sahibi: Rukiye Mehmet Akış Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği

Ziraat Bankası Meram Konya Şubesi

IBN TR91 0001 0021 7397 7952 9550 01

Hesap No: 97795295-5001

Ara

Sanat Etkinlikleri Çerçevesinde Elif Çınar Ve Umran Demiryakan Öğretmenlerimiz Refakatinde 8. Ve 9. Sınıf Öğrencilerimizle Devlet Tiyatrosunda Oynanan "PALAZ"  Adlı Tiyatroyu İzlemeye Gidiyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı1. Dönem 2.ortak sınav takvimidir . Öğrencilerimize başarılar dilerim.

Ara

Tüm sınıflar düzeyinde ödüllü deneme sınavı yapılacaktır. Deneme sınavında Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Sa. Değerli veliler Güncel, kanayan yaramız olması, Çocuklarda Kudüs Bilinci oluşturmak amacıyla Kudüsle ilgili Kitap Okuma yarışması yapılacaktır.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem ,1.Ortak Sınav Takvimidir.

Sınavlarda Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.